Boek

Henk Poncin – filmmaker, bokser, mysticus 

Beelden uit mijn levens

Henk Poncin (1938) heeft een boeiend en rijk leven geleid.

Beter gezegd: hij heeft twee levens geleid. Die tweedeling verklaart het meervoud in de ondertitel Beelden uit mijn levens.

Hij bokst, begint aan een rechtenstudie en rolt als filmmaker succesvol de reclamewereld in.

Tot zijn 33e leeft hij in een louter materiële wereld vol snelle auto’s, maatpakken en mooie vrouwen. Totdat hij zich, in zijn zoektocht naar leven na de dood, van de ene op de andere dag plotseling bewust wordt van een heel andere werkelijkheid. Wanneer hij zich jaren later geroepen voelt door de Indiase Heilige Babaji is hij blijvend geïnspireerd.

Over die ommekeer in zijn leven vertelt Henk in dit boek open en vrijuit. Hij is geen prediker, hij is niet bekeerlustig, maar hij praat erover met een enthousiasme en een overtuiging die voor zichzelf spreken.

Henk Poncin is vader van drie inmiddels volwassen kinderen en opa van vier kleinkinderen.

ISBN9789082928402

foto cover

Boek bestellen

Let op! Het boek is momenteel uitverkocht. De herdruk wordt op deze website aangekondigd. Opgestuurde bestellingen worden voorlopig niet beantwoord. Dank voor u begrip!

Om het boek te bestellen graag het onderstaand contactformulier invullen en opsturen (knop ‘vastleggen’). Als wij u gegevens hebben ontvangen, krijgt u een betaalverzoek via de telefoon (tikkie) of mail. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek naar u opgestuurd en ontvangt u de track & trace code ter controle.

Kosten

Het boek kost € 20,- (plus verzendkosten).

Verzendkosten:

  • Binnen Nederland: € 5
  • Voor België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden: € 12
  • Voor alle overige landen in Europa (excl. Rusland): € 14
  • Wereld alle overige landen (incl. Rusland): € 17

Hoe het boek tot stand gekomen is

Een aantal jaren geleden ben ik op verzoek van mijn vriend Albert Heijn mijn levensverhaal op gaan schrijven.

Nadat ik in 2014 met de fiets over de kop vloog en met mijn hoofd drie meter verder op het asfalt belandde, leek het er in eerste instantie op dat ik mijn levensverhaal niet meer af zou kunnen schrijven. Ik had zwaar hersenletsel opgelopen.

Sindsdien zijn mijn geheugen, begripsvermogen en concentratie er behoorlijk op achteruit gegaan, mijn woordenschat is beperkter geworden en ik heb last van afasie.

Met de aanmoediging van Albert en de bijna wekelijkse redactionele ondersteuning  van mijn vriend Robert-Henk Zuidinga ben ik er twee jaar na mijn ongeluk toch weer mee verder gegaan. Dankzij de liefde, het geduld en het doorzettingsvermogen van mijn vrouw Wendy, die het overzicht had, is het boek er uiteindelijk toch van gekomen.

Wendy, onze dochter Sophie en mijn begeleidsters Eva, Linda K., Linda P. en Eli hebben me geholpen de verhalen zo goed mogelijk in mijn eigen woorden op papier te krijgen. Lena en Volker ook dank voor jullie hulp in de allerlaatste fase.

Mijn zoon Fred heeft het boek vormgegeven en ik ben erg gelukkig met het uiteindelijke resultaat.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, nadat jullie het gelezen hebben.

Advertentie